Elektricien Thomas (31) enige West-Vlaming in Expeditie Robinson

© VIER
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Thomas Roobrouck, een 31-jarige elektricien uit Vichte, is een van de acht Belgen in Expeditie Robinson. Het programma start op donderdag 23 januari.

Vanaf donderdag 23 januari gaan acht onbekende Belgen en acht onbekende Nederlanders 32 dagen lang de bikkelharde strijd aan met zichzelf, elkaar én de natuurelementen op een onbewoond eiland. De presentatie is in handen van Bartel van Riet en Geraldine Kemper.

Thomas Roobrouck, een zelfstandig elektricien uit de Anzegemse deelgemeente Vichte, is het type stoere kerel. “Gespierd, lang haar, baardje, veel tattoos”, omschrijft de productie van het programma hem. “Maar Thomas is ook een hele olijke, goedlachse kerel. Hij is heel energiek en kan niet stilzitten. Op het eiland wil hij eens fatsoenlijke bedden en hutten maken in plaats van die kansloze bouwwerken die hij tot nu toe heeft gezien. Hij kan het niet aanzien dat mensen maar op het strand gaan liggen. Doe iets! Zoek eten, bouw iets! Hij kan goed bouwen, verder heeft hij geen survival skills. Het woord opgeven kent hij niet. De Dodentocht deed hij zonder voorbereiding en hij zag drie maanden af om mee te doen aan de Men’s Health Contest.”

Elektricien Thomas (31) enige West-Vlaming in Expeditie Robinson
© VIER

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier