"We hebben het echt getroffen met het weer, niet te warm of te koud", zegt mede-organisator Tijl Vandenabele. "The Summer kickoff kon niet beter starten. Met optredens van de Ketnetband, Like Me en Kabouter Plop gaan alle kinderen uit hun dak."

"Er is ook heel wat te eten en te drinken op de terrasjes in het park. Zo kan je een op steen gebakken pizza bestellen, of ijsjes kortom alles wat kindjes graag lusten. Ook de springkastelen werden gesmaakt. Dit is de allereerste editie van het kidsfestival, en het is een succes. Middelkerke is volledig klaar voor de zomer!"

(RDB-foto LC)

"We hebben het echt getroffen met het weer, niet te warm of te koud", zegt mede-organisator Tijl Vandenabele. "The Summer kickoff kon niet beter starten. Met optredens van de Ketnetband, Like Me en Kabouter Plop gaan alle kinderen uit hun dak." "Er is ook heel wat te eten en te drinken op de terrasjes in het park. Zo kan je een op steen gebakken pizza bestellen, of ijsjes kortom alles wat kindjes graag lusten. Ook de springkastelen werden gesmaakt. Dit is de allereerste editie van het kidsfestival, en het is een succes. Middelkerke is volledig klaar voor de zomer!"(RDB-foto LC)