Unizo Leiekracht ging samen met het Handelscomité Harelbeke op zoek naar Harelbeekse topondernemers. "Mensen die elke dag het beste van zichzelf geven en die wonen of werken in Harelbeke. Mensen met een missie, die een verhaal te vertellen hebben en die vooral ongelooflijk veel goesting hebben om te ondernemen", duidt voorzitter Barbara Callewaert.

Op het Gala van de Harelbeekse Ondernemer zijn de drie winnaars bekend gemaakt uit negen genomineerden, drie in elke categorie. Handelaar van het jaar werd kapster Anne Van Damme uit Hulste. Zij krijgt de award voor haar kapsalon dat zorgt voor een totaalbeleving van de klant. De meest gedreven starter is Brecht Kets van Play it Safe, een app waarmee je EHBO kan aanleren. De Ondernemer van het jaar is Xavier Dekeyster van DX-Solutions, dat bedrijfsprocessen slim automatiseert. De bekendmaking van de winnaar per categorie gebeurde op het Gala van de Harelbeekse ondernemer in Maelstede Kuurne.

(PVH)

Unizo Leiekracht ging samen met het Handelscomité Harelbeke op zoek naar Harelbeekse topondernemers. "Mensen die elke dag het beste van zichzelf geven en die wonen of werken in Harelbeke. Mensen met een missie, die een verhaal te vertellen hebben en die vooral ongelooflijk veel goesting hebben om te ondernemen", duidt voorzitter Barbara Callewaert.Op het Gala van de Harelbeekse Ondernemer zijn de drie winnaars bekend gemaakt uit negen genomineerden, drie in elke categorie. Handelaar van het jaar werd kapster Anne Van Damme uit Hulste. Zij krijgt de award voor haar kapsalon dat zorgt voor een totaalbeleving van de klant. De meest gedreven starter is Brecht Kets van Play it Safe, een app waarmee je EHBO kan aanleren. De Ondernemer van het jaar is Xavier Dekeyster van DX-Solutions, dat bedrijfsprocessen slim automatiseert. De bekendmaking van de winnaar per categorie gebeurde op het Gala van de Harelbeekse ondernemer in Maelstede Kuurne.(PVH)