Op 12 oktober 2009 overleed Frank Vandenbroucke in onduidelijke omstandigheden op een hotelkamer in Senegal. Het leven van VDB was er eentje met heel wat ups en downs: van glorie in Luik-Bastenaken-Luik naar dopingperikelen, van liefde voor zijn Sarah tot drugsverslavingen. In de zevendelige documentaire doen vrienden, familie en naasten zijn levensverhaal: ouders Jean-Jacques Vandenbroucke en Chantal Vanruymbeke, zus Sandra, oom Jean-Luc, dochter Cameron, Patrick Lefevere, Johan Museeuw, boezemvriend Nico Mattan en vele anderen

De titel van het programma is een verwijzing naar de autobiografie van Frank Vandenbroucke uit 2008, 'Ik ben God niet'. In de documentaire passeren fragmenten uit die autobiografie, die de rode draad vormen doorheen de zeven afleveringen. De fragmenten worden ingelezen door de Knokse rapper Brihang. Bekijk hieronder alvast de generiek van het programma.

(PL)

Op 12 oktober 2009 overleed Frank Vandenbroucke in onduidelijke omstandigheden op een hotelkamer in Senegal. Het leven van VDB was er eentje met heel wat ups en downs: van glorie in Luik-Bastenaken-Luik naar dopingperikelen, van liefde voor zijn Sarah tot drugsverslavingen. In de zevendelige documentaire doen vrienden, familie en naasten zijn levensverhaal: ouders Jean-Jacques Vandenbroucke en Chantal Vanruymbeke, zus Sandra, oom Jean-Luc, dochter Cameron, Patrick Lefevere, Johan Museeuw, boezemvriend Nico Mattan en vele anderenDe titel van het programma is een verwijzing naar de autobiografie van Frank Vandenbroucke uit 2008, 'Ik ben God niet'. In de documentaire passeren fragmenten uit die autobiografie, die de rode draad vormen doorheen de zeven afleveringen. De fragmenten worden ingelezen door de Knokse rapper Brihang. Bekijk hieronder alvast de generiek van het programma.(PL)