Gepakt en gezakt vertrokken Dieter en Kevin deze ochtend met de fiets aan het huis van Kevin in Boutersem, tussen Leuven en Tienen. De komende dagen doorkruisen ze Vlaanderen richting de kust, voor een vakantie in eigen land. 's Avonds hopen ze ook hun tentje te kunnen opzetten in de tuin van warm Vlaanderen. Ze genieten onderweg van de kleine dingen in het leven en van wat bij toeval hun pad kruist. En uiteindelijk na enkele dagen hard getrap: smullen van dat welverdiende ijsje aan de kust.

Dieter: "Deze keer trekken we niet naar het buitenland, maar gaan we op zoek naar avontuur in eigen land. Eindelijk eens niet de ijzige kou, maar heerlijk zomers weer in België. Of dat hopen we toch."Kevin: "Aanbellen bij de mensen om te vragen om een slaapplaats, dat blijft spannend. Maar met Dieter aan mijn zijde durf ik dat zeker aan."

Hun reis is live te volgen via een interactieve tijdslijn op een.be/downthesea en op de sociale media van Eén.

Dieter en Kevin zijn klaar om te vertrekken op hun nieuw avontuur. Volg hun reis op een.be/downthesea

Geplaatst door Eén op Zondag 19 juli 2020
Gepakt en gezakt vertrokken Dieter en Kevin deze ochtend met de fiets aan het huis van Kevin in Boutersem, tussen Leuven en Tienen. De komende dagen doorkruisen ze Vlaanderen richting de kust, voor een vakantie in eigen land. 's Avonds hopen ze ook hun tentje te kunnen opzetten in de tuin van warm Vlaanderen. Ze genieten onderweg van de kleine dingen in het leven en van wat bij toeval hun pad kruist. En uiteindelijk na enkele dagen hard getrap: smullen van dat welverdiende ijsje aan de kust.Dieter: "Deze keer trekken we niet naar het buitenland, maar gaan we op zoek naar avontuur in eigen land. Eindelijk eens niet de ijzige kou, maar heerlijk zomers weer in België. Of dat hopen we toch."Kevin: "Aanbellen bij de mensen om te vragen om een slaapplaats, dat blijft spannend. Maar met Dieter aan mijn zijde durf ik dat zeker aan."Hun reis is live te volgen via een interactieve tijdslijn op een.be/downthesea en op de sociale media van Eén.