Derde sterrenparade bij VK Dadizele

Het bestuur van VK Dadizele nodigt uit naar de derde editie van de 'Nacht van de Sterren'. © Foto JS
Redactie KW

Voor de derde opeenvolgende keer pakt VK Dadizele in coproductie met het boekhoudkantoor Alossery-Fiscomptex begin september in het gemeenschapscentrum De Bunder met een sterrenparade uit. Willy Sommers rondt de sterrenparade op zaterdag 5 september af.

“De eerste editie twee jaar geleden werd meteen een schot in de roos”, zegt voorzitter Bart Alossery. “De interesse voor deze derde editie groeit nog aan, want nu al zijn er meer VIP-arrangementen aan de man gebracht dan vorig jaar toen er al meer VIP’s waren dan die eerste editie. Wat het showgedeelte betreft geven wij weer het volle vertrouwen aan het managingbureau BMB dat alle contacten met de artiesten verzorgt”.

“Ook nu weer werd er een knappe reeks vedetten aangetrokken. Met de club staan wij dan in voor het VIP-gedeelte en de organisatie die avond zelf met de bediening. Daarvoor trommelen wij alle bestuursleden op, maar ook de spelers van de eerste ploeg en reserven steken een handje toe. Of dat zich zal wreken op hun sportieve prestaties voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de dag nadien zullen wij dan wel kunnen vaststellen.”

VIP-arrangement

Voor een VIP-arrangement met vooraf een ontvangst met culinaire verwennerij wordt er ?75 gevraagd, een toegangskaart voor een zitplaats bedraagt ?35. Dit jaar is er geen ruimte meer voor staanplaatsen. Het VIP-gebeuren start om 18 uur, om 18.30 uur gaan de deuren open voor de zitplaatsen en de optredens beginnen om 20.30 uur met achtereenvolgens David Vandyck, Jettie Paulettie, Paul Severs, Bart Kaëll, Christoff en als afsluiter Willy Sommers.

Kaarten zijn te verkrijgen in Boetiek Joepie en Den Biechtstoel in Dadizele, in het eetcafé ‘t Leeuwke in Wevelgem, De Vlasschaard Moorslede en Alossery-Fiscomtex in Menen.

(RBD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier