Het kon haast niet symbolischer, al was het een minder grote verrassing dan een kleine 2.000 jaar geleden: Joke Lannoo is helemaal terug in de tweede aflevering van De Mol. En hoe!

De brief die ze kreeg aan het einde van de vorige aflevering maakte deel uit van een opdracht. De rest mocht meteen op mollenja... euh, Jokejacht. Dat kon de groep veel geld opleveren of Joke een aantal pasvragen voor de eindproef. Het zag er even goed uit voor Joke, maar halfweg de opdracht volgde een confrontatie met enkele medekandidaten waaronder de West-Vlaamse Lloyd. Op aangeven van Jeffrey schoot hij met een paintballgeweer op Joke, waardoor Joke haar pasvragen verloor én de groep geen geld ophaalde. Nochtans had Joke een deal voorgesteld.

Ze reageerde dus nogal heftig op de beslissing, wat haar inzet bewijst (of een schitterend afleidingsmaneuver is). Ook Pieter vloekte als een ketter, terwijl die andere West-Vlaming Pascale in het oog sprong met haar verbetenheid tijdens de opdrachten. Maar nog voor ze Gilles hadden gezien, was het alweer bijgelegd. De mislukking werd dezelfde avond nog doorgespoeld met de nodige mezcal. De volgende opdracht verliep gelukkig iets beter, waardoor de groep 2.300 euro en 3.000 euro ophaalde.

Ook de eindproef bleek ongemeend spannend en daarbij kreeg Channy een rood scherm te zien. Goed nieuws voor onze West-Vlamingen in de groep. Maar er wacht de groep nog heel wat uitdagingen in het verre Mexico. Het spel is heel duidelijk begonnen...

Het kon haast niet symbolischer, al was het een minder grote verrassing dan een kleine 2.000 jaar geleden: Joke Lannoo is helemaal terug in de tweede aflevering van De Mol. En hoe!De brief die ze kreeg aan het einde van de vorige aflevering maakte deel uit van een opdracht. De rest mocht meteen op mollenja... euh, Jokejacht. Dat kon de groep veel geld opleveren of Joke een aantal pasvragen voor de eindproef. Het zag er even goed uit voor Joke, maar halfweg de opdracht volgde een confrontatie met enkele medekandidaten waaronder de West-Vlaamse Lloyd. Op aangeven van Jeffrey schoot hij met een paintballgeweer op Joke, waardoor Joke haar pasvragen verloor én de groep geen geld ophaalde. Nochtans had Joke een deal voorgesteld. Ze reageerde dus nogal heftig op de beslissing, wat haar inzet bewijst (of een schitterend afleidingsmaneuver is). Ook Pieter vloekte als een ketter, terwijl die andere West-Vlaming Pascale in het oog sprong met haar verbetenheid tijdens de opdrachten. Maar nog voor ze Gilles hadden gezien, was het alweer bijgelegd. De mislukking werd dezelfde avond nog doorgespoeld met de nodige mezcal. De volgende opdracht verliep gelukkig iets beter, waardoor de groep 2.300 euro en 3.000 euro ophaalde.Ook de eindproef bleek ongemeend spannend en daarbij kreeg Channy een rood scherm te zien. Goed nieuws voor onze West-Vlamingen in de groep. Maar er wacht de groep nog heel wat uitdagingen in het verre Mexico. Het spel is heel duidelijk begonnen...