De Schaduw schrapt alle najaarsactiviteiten

Jonah en Liselotte moeten de agenda uitstellen tot in 2021. © JM
Redactie KW

Jonah en Liselotte van Cultuurkapel De Schaduw moeten na een korte opstart van hun cultuuraanbod hun activiteiten weer stopzetten. En ze doen het meteen drastisch. Dit jaar wordt de kalender helemaal leeg gemaakt.

Nochtans stonden er een aantal knallers op de affiche. Liselotte: “Om ons publiek niet te ontgoochelen, proberen we nu nieuwe data te prikken voor volgend jaar. Verschillende activiteiten waren immers uitverkocht wat wijst op een grote interesse.”

Stijn Meuris zal alvast vrijdag aanstaande thuis blijven. Er dat geldt de dag nadien ook voor Hetty Helsmoortel. De try-out van de nieuwe show van Wouter Deprez was een veelbelovende uitdaging voor De Schaduw en ook dit valt weg.

Abba4u

De fans van Abba mogen 4 december ook al schrappen in de agenda. ABBA4u stond geprogrammeerd als een blikvanger in de agenda alsook twee optredens van Jens den Doncker.

En zijn er al perspectieven voor volgende jaar ? Op 5 februari hopen ze te kunnen starten met Piet Depaitere. Op 12 februari staat Piet Verelst geprogrammeerd.

Het moorddiner van 19 en 20 maart hoopt ook de corona-aanslag te overleven.(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier