Rik Labeeuw is 21 jaar regisseur en 17 jaar regisseur-tekstschrijver. "Sinds drie jaar is dit een duobaan met mijn partner Katrien Van Brabant en ik ben daar niet rouwig om. De jongste jaren kregen we de kritiek dat we te braaf waren. Ik kan je verzekeren dat we dit jaar wat stouter uit de hoek komen. De titel 'Moe kiekn no z'n kop' verraadt al dat er enkele personen geviseerd zullen worden. De politici, die heel wat nieuwe beslissingen namen, krijgen er serieus van langs. Op advies van Katrien worden ze dit jaar niet gespaard. Verder komen er verschillende thema's aan bod in de acht scènes. De diefstal van het lachend kakske en de elektrische deelsteps komen ruim aan bod", klinkt het.

Na het afhaken van student Rutger kruipt Kurt Ureel enkele keren in de huid van burgemeester Bart Tommelein. "Hij krijgt een flink aandeel in de revue en er komen enkele nieuwe politieke verrassende figuren aan bod", vertelt Kurt.

"Er wordt opnieuw live gezongen door de acteurs, onder begeleiding van The Melody Makers. Het ballet van Allanah Weranga, dit jaar onder leiding van Stefanie Lecluyse, zorgt voor een drietal kleurrijke dansen. Ook de mensen van de decorploeg deden een extra inspanning. Pulle en Tjeppen blijven de hoofdrolspelers waarrond de revue draait. Vorig jaar stond de teller op 1.700 toeschouwers. We mikken dit jaar op 2.000 bezoekers", aldus Rik Labeeuw.