We kregen uitleg van Kurt Ureel, één van de bestuursleden. "De reden spreekt voor zich. Ook het coronamonster heeft ons kleingekregen. De opgelegde maatregelen geven ons niet de kans om te repeteren zoals wij het willen, laat staan om de opvoeringen tot een mooi en vooral grappig geheel te brengen. Ook de zaalcapaciteit werd teruggeschroefd tot een beperkt aantal bezoekers, zodat wij denken dat het nogal leeg zou zijn. Financieel zouden we er ook niets aan overhouden, ook al zouden we ons uiterste best doen om post-corona terug een mooie en volwaardige Revue neer te zetten", horen we.

Hopen op begrip

Backstage zijn de regels zo streng dat het voor de groep niet mogelijk is om zich op een normale manier te voorbereiden. "De kans is ook niet gering dat er een tweede soort lockdown komt en dat de regels nog strenger worden. Wat doen we dan met de verkochte tickets? Zal ons publiek wel durven komen? Waar staan we als iemand van de spelers besmet wordt? Dit alles en nog veel meer heeft ons doen besluiten om dit jaar jammer genoeg geen Revue te brengen. We hopen met zijn allen dat iedereen, ook onze fans, onze beslissing kunnen begrijpen." (FRO)

We kregen uitleg van Kurt Ureel, één van de bestuursleden. "De reden spreekt voor zich. Ook het coronamonster heeft ons kleingekregen. De opgelegde maatregelen geven ons niet de kans om te repeteren zoals wij het willen, laat staan om de opvoeringen tot een mooi en vooral grappig geheel te brengen. Ook de zaalcapaciteit werd teruggeschroefd tot een beperkt aantal bezoekers, zodat wij denken dat het nogal leeg zou zijn. Financieel zouden we er ook niets aan overhouden, ook al zouden we ons uiterste best doen om post-corona terug een mooie en volwaardige Revue neer te zetten", horen we.Backstage zijn de regels zo streng dat het voor de groep niet mogelijk is om zich op een normale manier te voorbereiden. "De kans is ook niet gering dat er een tweede soort lockdown komt en dat de regels nog strenger worden. Wat doen we dan met de verkochte tickets? Zal ons publiek wel durven komen? Waar staan we als iemand van de spelers besmet wordt? Dit alles en nog veel meer heeft ons doen besluiten om dit jaar jammer genoeg geen Revue te brengen. We hopen met zijn allen dat iedereen, ook onze fans, onze beslissing kunnen begrijpen." (FRO)