Voor die openingsavond staat er een try out op het menu en daarvoor komt William Boeva naar de Wezestraat in Ardooie. Om 20.30 uur serveert hij er 'B3OVA'. Boeva is dertig geworden en voor hem lijkt het leven plots een andere wending te nemen. Is dit het afscheid van een episode en wat zijn de nieuwe verwachtingen? Tijdens deze conferentie nemen we afscheid van de 'oude' William.

Steven De bruyn

Op 17 januari zet De Schaduw Steven De bruyn op de affiche. Na 25 jaar gaat De bruyn solo. Hij brengt hier The eternal perhaps. Na een kwarteeuw veelkoppig en intensief samenspel houdt De bruyn van deze andere solo, koers. Zijn mondharmonica is zijn vaste partner in het verhaal. In deze show wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet.

De Schaduw werkt dit jaar ook aan een eigen productie en is op zoek naar figuranten en acteurs. Zin om je eerste theaterpasjes te zetten ? Neem dan contact op met info@deschaduw.be.

(JM)

Voor die openingsavond staat er een try out op het menu en daarvoor komt William Boeva naar de Wezestraat in Ardooie. Om 20.30 uur serveert hij er 'B3OVA'. Boeva is dertig geworden en voor hem lijkt het leven plots een andere wending te nemen. Is dit het afscheid van een episode en wat zijn de nieuwe verwachtingen? Tijdens deze conferentie nemen we afscheid van de 'oude' William. Op 17 januari zet De Schaduw Steven De bruyn op de affiche. Na 25 jaar gaat De bruyn solo. Hij brengt hier The eternal perhaps. Na een kwarteeuw veelkoppig en intensief samenspel houdt De bruyn van deze andere solo, koers. Zijn mondharmonica is zijn vaste partner in het verhaal. In deze show wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet.De Schaduw werkt dit jaar ook aan een eigen productie en is op zoek naar figuranten en acteurs. Zin om je eerste theaterpasjes te zetten ? Neem dan contact op met info@deschaduw.be. (JM)