Cultuurcentrum Brugge op zoek naar ultieme ‘American Pie’

Don McLean komt naar Die Scone. © Repro svv
Redactie KW

Op zaterdag 6 oktober organiseert het Cultuurcentrum Brugge een taartenwedstrijd naar aanleiding van het op stapel staande concert van Don McLean in Die Scone. De winnaar mag het optreden van de auteur van ‘American Pie’ anderhalve week later bijwonen.

Geïnteresseerden hebben tot maandag 3 oktober de tijd om zich in te schrijven via cultuurcentrum@brugge.be. Drie dagen later worden de deelnemers om 14 uur verwacht in de foyer van de Stadsschouwburg. “We rekenen op eetbare taarten in alle geuren en kleuren”, zegt waarnemend artistiek directeur van het Cultuurcentrum Brugge Peter Roose. “Op het vlak van recepten zijn er dus geen beperkingen.”

Nog op donderdag 6 oktober schuiven de juryleden – auteur Lara Taveirne, beeldend kunstenaar Matthieu Lobelle, beste patisserie in Brugge (uitgeroepen door Gault&Millau) Tom Van Loock en smakenacrobaat Dominique Persoone – aan om van al het lekkers te proeven en drie winnaars te bekronen.

De derde en tweede prijs bestaan uit een waardebon van 50 euro voor Cook & Serve, de webshop voor de moderne hobbykok. De winnaar krijgt dezelfde waardebon aangevuld met een duoticket voor het concert van Don McLean op dinsdag 16 oktober in de Stadsschouwburg.

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier