Cultuurcafé Diksmuide gaat op zoek naar een nieuwe uitbater

Het cultuurcafé bij cc Kruispunt. © ACK
Redactie KW

Op 30 juni trekt Vital Deschrijver, de huidige uitbater van het cultuurcafé, de deur definitief dicht. Na een prachtige periode gaat hij met pensioen. Diksmuide gaat nu op zoek naar een nieuwe uitbater voor het cultuurcafé van cc Kruispunt en het lokaal dienstencentrum Ten Patershove in de Maria Doolaeghestraat.

De geschikte persoon moet, naast een commercieel talent, ook iemand met een warm hart voor het verenigingsleven zijn. De overeenkomst zou starten op 1 juli en loopt zes jaar. Naast een ruim café is er ook een goed uitgeruste keuken die de mogelijkheid biedt om een heuse bistro uit te bouwen in het centrum van Diksmuide. Het cultuur- en dienstencentrum zorgt voor een goed basiscliënteel. Het café bevindt zich ook dichtbij de bibliotheek en de kunstacademie. De instelprijs voor de concessie is 700 euro met energie inbegrepen en indien gewenst kan het ruime appartement op de verdieping apart en helemaal vrijblijvend gehuurd worden. (ACK)

Wie interesse heeft, kan het gedetailleerde dossier en het officiële inschrijvingsformulier opvragen bij Sylvie Anzempamber, vrije.tijd@diksmuide.be , 051 79 32 50. De kandidaturen worden verwacht tegen 19 juni via aangetekende brief of afgifte tegen ontvangstbewijs in het stadhuis, Grote Markt 6, 8600 Diksmuide.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier