Cultuurcafé De Leest brengt Red Zebra en Musicburgers

© (Foto Belga)
Redactie KW

Vrijdag 31 juli speelt Red Zebra om 20 uur een akoestisch terrasconcert in Cultuurcafé De Leest. “Het concert wordt gecombineerd met een etentje, hamburgers à volonté van Musicburgers”, zegt Francis Leman van het Cultuurcafé.

Red Zebra had mooie plannen om dit jaar 40 jaar ‘I can’t live in a living room’ te vieren, maar corona stak daar een stokje voor. Dus geen zomerfestivals, wel een beperkt aantal akoestische concerten.

“Ik was niet echt bezig met de coronacrisis”, zegt zanger Peter Slabbynck van Red Zebra.’ “We waren in die beginperiode met 3 bandleden bezig met een opname voor het tv-programma ‘Iedereen beroemd’. Voor de lol speelden we nog wat akoestische versies van onze bekende nummers en zette die op onze Facebookpagina. Meteen kwam de vraag voor die akoestische optredens met vooral eigen nummers en een paar covers.”

Voor het optreden van vrijdag 31 juli om 20 uur in het Cultuurcafé zijn nog kaarten beschikbaar aan 25 euro, inclusief ‘hamburgers à volonté’ van Musicburger. Er mogen slechts 200 mensen binnen en je moet inschrijven op https://terrasconcerten.cultuurcafedeleest.be/

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier