Ter ondersteuning van de release van 'Neon Fever Dream' stonden volgende maand ook een reeks optredens gepland. Zo zou Compact Disk Dummies op zaterdag 25 april De Kreun in Kortrijk aandoen voor twee concerten: 's namiddags voor de kids en 's avonds voor de volwassenen, maar beide shows zijn inmiddels afgelast. "Meer informatie rond de concertdata die zullen verplaatst worden, volgt", laat hun management weten.

Voorlopig moeten fans van Compact Disk Dummies het doen met I remember, de eerste single van het tweede album van het duo uit Desselgem.

(svv)

Ter ondersteuning van de release van 'Neon Fever Dream' stonden volgende maand ook een reeks optredens gepland. Zo zou Compact Disk Dummies op zaterdag 25 april De Kreun in Kortrijk aandoen voor twee concerten: 's namiddags voor de kids en 's avonds voor de volwassenen, maar beide shows zijn inmiddels afgelast. "Meer informatie rond de concertdata die zullen verplaatst worden, volgt", laat hun management weten.Voorlopig moeten fans van Compact Disk Dummies het doen met I remember, de eerste single van het tweede album van het duo uit Desselgem.(svv)