Concert Rammstein in kwartier uitverkocht

Rammstein staat bekend voor zijn spectaculaire shows. © Rammstein / Jens Koch
Redactie KW

Een kleine 50.000 tickets zijn vrijdagmorgen de deur uit gevlogen voor het concert van Rammstein in Oostende op 10 juni 2020.

Op 10 juni 2020 brengt Rammstein hun ‘Europe Stadium Tour’ naar Park Nieuwe Koers in Oostende. Het concert is al meteen uitverkocht. Met een teaserfilmpje waarbij het logo van de band in brand wordt het gestoken in het park Nieuwe Koers, maakte de band hun optreden in Oostende bekend. Zo wordt het eerste optreden op de nieuwe evenementenweide meteen een klepper van formaat.

De Duitste metalband bracht onlangs hun eerste nieuwe album in tien jaar tijd uit. Met hun Europe Stadium Tour doen ze volgend jaar ook Oostende aan. De tickets zijn al de deur uit: het concert is intussen al uitverkocht.

“Voor mensen die helaas geen tickets hebben kunnen scoren, is een wachtlijst geopend”, zegt organisator Greenhouse Talents. “Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die mogelijk later nog kunnen vrijkomen – iedereen op de wachtlijst ontvangt dan een e-mail met informatie over de verkoop van de eventueel vrij te komen tickets.”

(GLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier