Concert Mama’s Jasje in Poperinge volledig uitverkocht

© belga
Redactie KW

Mama’s Jasje zakt op donderdag 30 juli af naar het Burggraaf Frimoutpark in Poperinge voor de ‘Luisteren toegestaan’-concerten. Wie hoopt om nog een ticket te versieren, is te laat. Eenmaal op de webshop is duidelijk dat het concert uitverkocht is, aanmelden voor de wachtlijst kan wel nog.

De traditionele Parkconcerten in Poperinge zijn met een jaartje uitgesteld, maar de stad ging wel op zoek naar een alternatief met de nieuwe concertreeks ‘Luisteren toegestaan’. In juli en augustus kun je in een coronaveilige omgeving genieten van acht concerten op acht donderdagen en dat op vier verschillende locaties. Onder andere Mama’s Jasje vervolledigt de line-up van de ‘Luisteren toegestaan’-concerten.

150 personen

Op 30 juli zakt Mama’s Jasje om 20.30 uur af naar het Burggraaf Frimoutpark. Peter Van Laet brengt een unplugged set samen met zijn pianist en gitarist. Er was plaats voor maximum 150 personen en die plaatsen zijn ondertussen ingevuld. Op de webshop van de stad staat te lezen dat het concert uitverkocht is, aanmelden voor de wachtlijst kan wel nog.

Voor het concert van ‘De Red Bill Hillies’, ‘Ann Lee’ en ‘The Gentlemen’ zijn er nog tickets beschikbaar. Het concert van ‘Panienki’ en het ochtendconcert van Jef Neve zijn bijna uitverkocht. Momenteel worden de laatste tickets verkocht voor het aperitiefconcert van Jef Neve. De beschikbaarheid van tickets kan je nalezen op de webshop van Poperinge.

(LBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier