De comedian, die geboren is in Oostende en opgroeide in Jabbeke, stopt niet volledig met optreden: hij kan nog geboekt worden voor korte setjes.

"Ik ben enkel gelukkig als ik de volledige Mahieu-experience kan geven én ik moet 100 procent contact kunnen voelen met mijn publiek om een deftig optreden te kunnen geven. Ik heb dan ook geen zin in een mondmaskerbal of in een ander compromis. De show heet niet toevallig Full Contact Tour."

Opvallend: Steven Mahieu gaat deeltijds werken in de bouw. "Ik richt me het komende jaar op mijn tweede passie: muren in gruzelementen kloppen, stof fretten en alles opmeten met een plooimeter", zegt hij.

De comedian, die geboren is in Oostende en opgroeide in Jabbeke, stopt niet volledig met optreden: hij kan nog geboekt worden voor korte setjes. "Ik ben enkel gelukkig als ik de volledige Mahieu-experience kan geven én ik moet 100 procent contact kunnen voelen met mijn publiek om een deftig optreden te kunnen geven. Ik heb dan ook geen zin in een mondmaskerbal of in een ander compromis. De show heet niet toevallig Full Contact Tour." Opvallend: Steven Mahieu gaat deeltijds werken in de bouw. "Ik richt me het komende jaar op mijn tweede passie: muren in gruzelementen kloppen, stof fretten en alles opmeten met een plooimeter", zegt hij.