Clouseau zingt pannen van het dak op de Q-Hotspot in Oostende

Clouseau zingt pannen van het dak op de Q-Hotspot in Oostende. © foto JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Vrijdagavond stond de derde Music Night op de Q-hotspot in Oostende op het programma. Clouseau zong er de pannen van het dak en zong tussen het publiek, met mondmasker.

De eerste Music Night op de Q-Hotpsot in het Oostendse Maria Hendrikapark werd ingezongen door Laura Tesoro en Loïc Nottet. Vorige week viel de eer te beurt aan The Starlings, bekend van Liefde voor Muziek op VTM en aan het Nederlandse duo Suzanne en Freek. Vrijdagavond waren het de broertjes Wauters die samen met hun band een optreden mochten geven op het podium van de Q-Hotspot.

400 ongeduldig wachtenden gaven hen een luid applaus toen ze het podium bestegen. Sean D’Hondt gaf Koen Wauters voorafgaand aan het optreden nog een sneer. “Hou er rekening mee dat niet iedereen op de foto kan met Koen als hij tussen het publiek zou zingen. Dat is trouwens ook gevaarlijk want Koen zit ondertussen in de risicogroep”, grapte de zanger en Q-Dj.

Milow volgende op het programma

Koen liet het echter niet aan zijn hart komen en begaf zich nu en dan, met mondmasker, tussen het publiek terwijl hij zijn grootste hits, aangevuld met nieuwere nummers en hun laatste single ‘California’, zong. Het publiek smaakte het optreden wel en zong luidkeels mee.

Ondertussen werd ook bekend gemaakt wie de volgende artiest wordt die het podium van de Q-Hotspot zal sieren. Op vrijdag 31 juli komt Milow het publiek vermaken. Twee jaar geleden kreeg Milow nog een GAS-boete nadat hij het zeewater indook na een optreden op het Q-Beach House. Hij riep iedereen op die dat wou om hem te volgen. Heel wat mensen volgden zijn voorbeeld. Ook zij zouden aanvankelijk een GAS-boete aan de laars gelapt krijgen, maar door de moeilijkheid om alle duikers te identificeren werd daar van afgestapt.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier