Clouseau zegt af voor 40ste editie van Zomerhit in Blankenberge

Redactie KW

Blankenberge is helemaal klaar voor de 40ste editie van Zomerhit, die vanavond plaats heeft op het Havenplein aan de jachthaven Blankenberge. De broertjes van Clouseau geven in laatste instantie forfait, want Koen sukkelt met rugpijn.

Blankenberge is helemaal klaar voor Zomerhit. “We zijn verheugd dat we dit groots muziekfeest weer in Blankenberge mogen ontvangen”, aldus schepen van Cultuur Philip Konings. “Met vroeger Zomerhit en later Tien om te zien heeft onze stad altijd al een sterke link gehad met populaire Vlaamse muziek. De jachthaven, een unieke locatie midden in de stad, is de ideale plek voor de vele duizenden muziekliefhebbers die we vanavond verwachten.”

Met Zomerhit bekroont Radio 2 het beste uit de populaire Vlaamse muzieksector van het afgelopen jaar. Voor de veertigste editie van het evenement keert Radio 2 Zomerhit vanavond terug naar Blankenberge, de plaats waar het van 1977 tot en met 2000 allemaal begon.

Clouseau zal er straks niet bij zijn, want Koen en Kris moeten forfait geven om gezondheidsredenen. Geena Lisa & Bart Peeters ontvangen vanavond: Axel Hirsoux, 2 Fabiola, Bandits, Bart Herman, Bart Kaëll, Belle Perez, Christoff, De Romeo’s, Gene Thomas, Jo Vally, K3, Lindsay, Michael Lanzo, Milow, Natalia, Niels Destadsbader en Willy Sommers.

Wie het allemaal ter plaatse volgen, komt naar het Havenplein, in Blankenberge. Zomerhit start om 20uur.

(DM – Foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier