Die verjaardagsgig staat gepland op vrijdag 30 oktober 2020. De voorverkoop voor dit concert gaat morgen, donderdag 17 oktober, om 10 uur van start.

Na een split in 1997 stak het vijftal rond de ingeweken Brugse zanger Franky De Smet-Van Damme op vrijdag 22 januari 2010 de koppen opnieuw bij elkaar voor wat aanvankelijk een eenmalig reünieoptreden zou worden in... de Brusselse AB. Uiteindelijk verkochten ze liefst zes keer deze concerttempel uit, meteen het statschot voor hun tweede carrière.

Die leverde ondertussen drie studiocd's, een live-album (opgenomen in - jawel - de AB) en een unplugged-langspeler op. En wie weet, wat de toekomst Channel Zero, waar ondertussen ook de Brugse gitarist Christophe Depree in meespeelt, nog brengt?

(SVV)

Die verjaardagsgig staat gepland op vrijdag 30 oktober 2020. De voorverkoop voor dit concert gaat morgen, donderdag 17 oktober, om 10 uur van start.Na een split in 1997 stak het vijftal rond de ingeweken Brugse zanger Franky De Smet-Van Damme op vrijdag 22 januari 2010 de koppen opnieuw bij elkaar voor wat aanvankelijk een eenmalig reünieoptreden zou worden in... de Brusselse AB. Uiteindelijk verkochten ze liefst zes keer deze concerttempel uit, meteen het statschot voor hun tweede carrière.Die leverde ondertussen drie studiocd's, een live-album (opgenomen in - jawel - de AB) en een unplugged-langspeler op. En wie weet, wat de toekomst Channel Zero, waar ondertussen ook de Brugse gitarist Christophe Depree in meespeelt, nog brengt?(SVV)