Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod van podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel voor jong en oud. Via dit platform kan iedereen digitaal genieten van straffe podiumvoorstellingen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen tijdelijk dicht zijn.

Podiumaanhuis.be stelt heel wat opnames beschikbaar van lopende en afgelopen voorstellingen. "Ondertussen werden er al 20 voorstellingen geannuleerd nu we noodgedwongen onze de deuren moeten sluiten. Toch nemen we ook tijdens de coronacrisis onze maatschappelijke rol op en brengen we cultuur naar de mensen thuis", aldus Jorge De Wintere, communicatieverantwoordelijke van cc De Schakel.

Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door, een welkome afwisseling voor kinderen en hun ouders. Jorge De Wintere: "Heel wat ouders zijn op zoek naar een educatieve manier om hun kroost bezig te houden nu de scholen gesloten zijn. Ook leerkrachten kunnen dit cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal. Podium Aan Huis biedt onder andere familievoorstellingen van hetpaleis & Abattoir Fermé, FroeFroe, BRONKS, De Maan, Kapitein Winokio en 4Hoog."

Via podiumaanhuis.be kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met podiumkunsten, maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading. "Mensen kunnen nu kosteloos nieuwe voorstellingen en gezelschappen ontdekken", klinkt het nog.

Een greep uit het aanbod

- Met 'De Tuin van de Walvis' (De Maan) kunnen kinderen online genieten van een vertelling van Toon Tellegen

- 'Along comes Mary' (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58

- 'Le Sous Sol' vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van het danstheatergezelschap Peeping Tom, dat in 2002 startte met 'Le Jardin', gevolgd door 'Le Salon' in 2004. Je kan de trilogie nu herbekijken via podiumaanhuis.be.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod van podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel voor jong en oud. Via dit platform kan iedereen digitaal genieten van straffe podiumvoorstellingen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen tijdelijk dicht zijn.Podiumaanhuis.be stelt heel wat opnames beschikbaar van lopende en afgelopen voorstellingen. "Ondertussen werden er al 20 voorstellingen geannuleerd nu we noodgedwongen onze de deuren moeten sluiten. Toch nemen we ook tijdens de coronacrisis onze maatschappelijke rol op en brengen we cultuur naar de mensen thuis", aldus Jorge De Wintere, communicatieverantwoordelijke van cc De Schakel.Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door, een welkome afwisseling voor kinderen en hun ouders. Jorge De Wintere: "Heel wat ouders zijn op zoek naar een educatieve manier om hun kroost bezig te houden nu de scholen gesloten zijn. Ook leerkrachten kunnen dit cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal. Podium Aan Huis biedt onder andere familievoorstellingen van hetpaleis & Abattoir Fermé, FroeFroe, BRONKS, De Maan, Kapitein Winokio en 4Hoog." Via podiumaanhuis.be kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met podiumkunsten, maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading. "Mensen kunnen nu kosteloos nieuwe voorstellingen en gezelschappen ontdekken", klinkt het nog.