"Voor het eerst in de geschiedenis wordt het Thuis-seizoen afgesloten op een donderdagavond en kijken we allemaal samen in drie verschillende Vlaamse steden naar de finale. Dat maakt van de Thuis-finale een gloednieuwe Thuis-beleving", klinkt het bij de VRT.

"Op drie locaties in Vlaanderen wordt de slotaflevering op groot scherm uitgezonden. De seizoensfinale wordt zo een heus evenement waar Thuis-fans samen met de acteurs naar de aflevering kijken. Bovendien krijgen ze een introductie van de acteurs zelf en kunnen ze voor de uitzending meespelen met de Thuis-quiz. Daarin nemen telkens twee fans het tegen elkaar op en krijgen ze versterking van twee acteurs. Wat weten zij nog over het afgelopen seizoen?"

Spannende finale

"De finale van seizoen 23 zal over de tongen rollen in Vlaanderen, dat staat vast. Om dat van op de eerste rij mee te pikken, is iedereen welkom op de evenementen in Antwerpen, Hasselt of Kortrijk", aldus nog de VRT.

In Kortrijk zijn acteurs Geert Hunaerts, Daan Hugaert, Kadèr Gürbüz, Christophe Haddad, Monika Van Lierde, Bart Van Avermaet en Leen Dendievel op post.

"Voor het eerst in de geschiedenis wordt het Thuis-seizoen afgesloten op een donderdagavond en kijken we allemaal samen in drie verschillende Vlaamse steden naar de finale. Dat maakt van de Thuis-finale een gloednieuwe Thuis-beleving", klinkt het bij de VRT."Op drie locaties in Vlaanderen wordt de slotaflevering op groot scherm uitgezonden. De seizoensfinale wordt zo een heus evenement waar Thuis-fans samen met de acteurs naar de aflevering kijken. Bovendien krijgen ze een introductie van de acteurs zelf en kunnen ze voor de uitzending meespelen met de Thuis-quiz. Daarin nemen telkens twee fans het tegen elkaar op en krijgen ze versterking van twee acteurs. Wat weten zij nog over het afgelopen seizoen?""De finale van seizoen 23 zal over de tongen rollen in Vlaanderen, dat staat vast. Om dat van op de eerste rij mee te pikken, is iedereen welkom op de evenementen in Antwerpen, Hasselt of Kortrijk", aldus nog de VRT.In Kortrijk zijn acteurs Geert Hunaerts, Daan Hugaert, Kadèr Gürbüz, Christophe Haddad, Monika Van Lierde, Bart Van Avermaet en Leen Dendievel op post.