Café Les Halles zorgt voor sfeer op Ieperse Markt

Redactie KW

Deze zomer blaast marktcafé Les Halles in Ieper 10 verjaardagskaarsjes uit. Uitbater Chris Bevernage wil bij de feestviering maar wat graag zijn trouwe publiek en bij uitbreiding de muziekminnende medemens uit de regio betrekken.

Daarom wendde hij zich tot vzw ri4vos – de organisatie waarmee hij 20 jaar terug de succesvolle Muzikale Dinsdagen in Ieper oprichtte – met de vraag om een gratis en volksevenement uit te werken. Gezien de normale sluitingsdag van Les Halles op dinsdag valt en er dus een leuke link en knappe knipoog naar de Muzikale Dinsdagen kon worden gemaakt, werd er een programma uitgewerkt om tijdens drie zomerse dinsdagen de zaak open te houden voor liveoptredens en DJ-sets.

Dinsdagavond ging de tweede avond reeds door in echt aangename temperaturen en die werd opgeluisterd door MoodCollector, die met een set van ska, reggae en andere opzwepende muziek de aanwezigen onmiddellijk in beweging kreeg. Daarna sloot Top-DJ JoZ de avond af met zijn vlotte ongedwongen maar toch professionele draaistijl.

(EF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier