De opening werd gevolgd oor een optreden van Funky D waarbij muzikanten en een deejay een interactieve live act brachten waarbij ze een eigen interpretatie gaven aan bestaande nummers. De ijspiste is tot 6 januari dagelijks open van 10 uur tot 22 uur.

Elke zaterdag- en zondagvoormiddag is er schaatsgewenning voorzien voor de allerkleinsten. De ouders en grootouders mogen dan met hun schoenen aan mee op het ijs. Elke woensdagnamiddag is er voor de jonge schaatsers kinderdisco met gratis schmink.

(DM)

De opening werd gevolgd oor een optreden van Funky D waarbij muzikanten en een deejay een interactieve live act brachten waarbij ze een eigen interpretatie gaven aan bestaande nummers. De ijspiste is tot 6 januari dagelijks open van 10 uur tot 22 uur.Elke zaterdag- en zondagvoormiddag is er schaatsgewenning voorzien voor de allerkleinsten. De ouders en grootouders mogen dan met hun schoenen aan mee op het ijs. Elke woensdagnamiddag is er voor de jonge schaatsers kinderdisco met gratis schmink.(DM)