Brugse zanger Eddy Govert komt met nieuw nummer

Redactie KW

Op vrijdag 21 juli 2017 nam Le Grand Julot, de alias van Eddy Van Mouffaert, net voor de massakaraoke ‘Vlaanderen zingt’ op de Markt van Brugge, afscheid van zijn publiek. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vandaag brengt hij de nieuwe single ‘Ja, ik adem jou’ uit.

Samen met zijn kompaan Henri Deschuyteneer runt Eddy Van Mouffaert D&V Publishing Group Deschuyteneer en Van Mouffaert. Deze muziekuitgeverij proberen beiden uit te bouwen tot een portaal voor Vlaamse en Nederlandse artiesten in de meest uiteenlopende genres.

Ook eigen producties zetten ze hierbij in de etalage. Zo bracht Van Mouffaert onder het pseudoniem Eddy Govert vorig jaar de single ‘Ik ben stapelzot van joen’ uit, gezongen in zijn eigen Brugse spreektaal.

Nu pakt de oudere Bruggeling met een nieuwe single uit. “Ik beschouw ‘Ja, ik adem jou’ als een eerder intimistisch liedje met een stevige opbouw en een verrassende ontknoping op het einde” zegt hij zelf. Een ongewone smartlap dus, die behoorlijk afwijkt van het bekende stramien van het huidige Vlaamse aanbod.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier