Het gaat plots heel hard voor Boudy Verleye, het pseudoniem van Brihang. Met zijn debuutalbum 'zolangmogelijk' wist hij al heel wat zieltjes te winnen, maar met 'Steentje', de eerste single van en de teaser voor zijn tweede cd die in het najaar uitkomt, heeft hij zijn eerste hit in 'De Afrekening' van Studio Brussel te pakken. Afgelopen weekend maakte het sterk autobiografisch gekleurde nummer een reuzesprong van 28 naar 17 in de toonaangevende lijst van Studio Brussel.

Dit betaalde zich al uit met een uitverkocht optreden op donderdag 24 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel. Die avond stelt Brihang er zijn tweede album live voor.

Wie geen ticket voor dit concert heeft, kan de Nederlandstalige rapper op zondag 10 november in de Magdalenazaal, gelegen aan de Magdalenastraat 27 in Brugge, meemaken. Muziekcentrum Cactus vzw wist Brihang immers te strikken voor een optreden. Toegangskaarten kun je nu al aanschaffen via de Cactuswebsite www.cactusmusic.be.

Beluister hieronder nog eens 'Steentje' van Brihang.

(SVV)

Het gaat plots heel hard voor Boudy Verleye, het pseudoniem van Brihang. Met zijn debuutalbum 'zolangmogelijk' wist hij al heel wat zieltjes te winnen, maar met 'Steentje', de eerste single van en de teaser voor zijn tweede cd die in het najaar uitkomt, heeft hij zijn eerste hit in 'De Afrekening' van Studio Brussel te pakken. Afgelopen weekend maakte het sterk autobiografisch gekleurde nummer een reuzesprong van 28 naar 17 in de toonaangevende lijst van Studio Brussel.Dit betaalde zich al uit met een uitverkocht optreden op donderdag 24 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel. Die avond stelt Brihang er zijn tweede album live voor.Wie geen ticket voor dit concert heeft, kan de Nederlandstalige rapper op zondag 10 november in de Magdalenazaal, gelegen aan de Magdalenastraat 27 in Brugge, meemaken. Muziekcentrum Cactus vzw wist Brihang immers te strikken voor een optreden. Toegangskaarten kun je nu al aanschaffen via de Cactuswebsite www.cactusmusic.be.Beluister hieronder nog eens 'Steentje' van Brihang.(SVV)