Bos! Festival kondigt volledige line-up én locatie in één keer aan

Redactie KW

De titel van het jong festival verraadt al een en ander: Bos! is een muziekfestival, midden in een groene omgeving. Dit jaar vormt het natuurdomein Bergelen in Gullegem het decor.

Het evenement is na de succesvolle eerste editie ondertussen toe aan een tweede en zal de festivalbezoeker meenemen op een mystieke trip van licht naar donker, midden de prachtige natuur. “We focussen ons volledig op de sfeer van de natuur en willen een fijn, eerlijk, lokaal en kindvriendelijk alternatief aanbieden voor de grote zomerfestivals”, aldus persverantwoordelijke Elisah van het Wilde Westen.

Als tegenslag op de grote festivals besloot de organisatie om maar meteen de volledige line-up bekend te maken. Op het podium op Bos!: Gabriel Rios, Daniel Brandt & Eternal Something, Ansatz Der Maschine, Wwwater, Sam Amidon, Flying Horseman, De Beren Gieren, Dijf Sanders, The Weather Station, Martin Kohlstedt, Wouter Dewit, Julia Kent, Hans Beckers, Zefiro Torna, B.O.X, Stijn Demeulenaere en Nymphonic Orchestra, het nieuwe project van Brent Vanneste, frontman Steak Number Eight. (TV)

Bos! Festival vindt dit jaar plaats op 7 juli te natuurdomein Bergelen in Gullegem. Het festival op de voet volgen kan via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/bosfestivalbe/