BOLD Design in Deerlijk viert vijfde verjaardag met expo van Benjamin Pattin

Pieter-Jan Bonte (links) viert de vijfde verjaardag van BOLD Design met een expositie van Benjamin Pattin. (Foto DRD)
Redactie KW

BOLD Design is vijf jaar jong. Antiekjager en professioneel nostalgicus Pieter-Jan Bonte viert deze verjaardag met een expo van Benjamin Pattin.

BOLD Design trekt al ruim 5 jaar de kaart van vintage en industrieel design. Op zondag 28 juni heropent de stockgalerij in de Stationsstraat in Deerlijk de deuren na de lockdown.

Heropening galerij met expositie

“Wij zijn ervan overtuigd dat het zonde is om steeds maar weer spiksplinternieuwe dingen te kopen, terwijl er zoveel mooie stukken zijn die al een of meerdere levens achter de rug hebben”, stelt eigenaar Pieter-Jan Bonte. “Je gaat niet alleen bewust om met onze kostbare grondstoffen, je koopt ook unieke stukken die een verhaal vertellen. We houden van gedurfd en alles met een hoek af.”

Om de heropening van de stockgalerij extra glans te geven, kon Pieter-Jan de kunstenaar Benjamin Pattin strikken. De 36-jarige Lauwenaar ademt kunst en heeft een artistiek repertoire dat twee decennia overspant. Zijn etsen, prints en schilderijen bleven echter tot nog toe voorbehouden aan intimi. Hij stelt voor de eerste keer tentoon in de stockgalerij van Pieter-Jan Bonte, met wie hij samen op de middelbare schoolbanken zat. De expo loopt vanaf zondag 26 juni tot eind juli. (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier