Blvckprint staat voor het eerst op Tomorrowland

Tom Vansteeland, alias Blvcprint, prijkt voor het eerst op de affiche van Tomorrowland. © GF
Philippe Verhaest

Roeselare zendt ook op dj-vlak zijn zonen uit. Zaterdag 20 juli mag Blvckprint zijn ding doen op Tomorrowland, de hoogmis van de elektronische muziek.

Het gaat hard voor Tom Vansteeland (26). Al tien jaar timmert hij aan de weg als DJ Blvckprint en de vele uren die hij in zijn muziek heeft geïnvesteerd, werpen stilaan de vruchten af. Het buitenland ontdekt het dj-talent stilaan en deze zomer prijkt de volbloed Roeselarenaar op de affiche van Tomorrowland.

“Een droom die in vervulling gaat”, zegt hij daarover. “Je kan niet geloven hoe content ik ben dat ik er eindelijk op de line-up sta. Tomorrowland, dat is het wereldkampioenschap voor dj’s. Alleen de fine fleur is er straks aan het werk. Daarbij mogen horen, is ronduit fantastisch.”

“Ik sta op zaterdag 20 juli op de Ultra Modern Stage, een drijvend podium op een meer. Het wordt van de eerste tot de laatste seconde genieten, maar tegelijk een van de belangrijkste dagen van mijn leven. Dan mag er echt niks fout lopen. Ik probeer de poort van Tomorrowland al járen open te beuken. Nu het me eindelijk gelukt is, wil ik ze nog lang geopend houden.”

“Bovendien is het een unieke kans om me aan de wereld te tonen. De helft van alle Tomorrowland-gangers komt uit alle hoeken van de wereld. Die wil ik zeker Blvckprint leren kennen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier