BLND!N finalist voor het voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis

Thibaut Vandeputte en Jarno Boone maken nog steeds kans op het voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis. © (GF)
Redactie KW

Vier kandidaten blijven nog in de running voor het voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis. Bij die vier Thibaut Vandeputte uit Lichtervelde en Jarno Boone uit Eernegem, die samen het muzikale duo BLND!N vormen.

BLND!N is een nieuw topduo dat Nederlandstalige muziek brengt die je best onder de noemer “hippop” kan plaatsen. Rapper Jarno en zanger Thibaut brengen met veel enthousiasme hun muziek en zorgen voor een energieke sfeer op het podium.

Morgen en overmorgen nemen de vier finalisten het tegen elkaar op in de halve finales. Dan nemen telkens twee kanidaten het tegen elkaar op. De luisteraar kan de hele dag stemmen en in Planeet De Cock wordt de winnaar van beide halve finales bekendgemaakt.

Finale op 4 oktober

Op donderdag 4 oktoberspelen de twee halve finalisten de beslissendefinale. Niels Destadsbader en Miguel Wiels kiezen dan dé winnaar. De uitverkorene mag spelen in het voorprogramma van Niels op 31 oktober en 1 november in het Sportpaleis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier