Onder andere Editors, Bazart en Compact Disk Dummies kwamen al een set spelen op De Warmste week. Bijna elke keer met een vol plein én wachtrijen tot gevolg. Op het Nelson Mandelaplein kunnen immers maar 7.000 mensen staan, dan wordt alles afgesloten voor de veiligheid.

Ook voor de voorlaatste dag van De Warmste Week pakt Studio Brussel groots uit. De Belgische rockband Black Box Revelation won al vijf MIA's en vulde al zowat elke grote zaal in België. Er wordt dan ook erg veel volk verwacht voor hun optreden. Op tijd komen is en blijft dus de boodschap. Voor wie er geraakt is het optreden volledig gratis.

(AN)

Onder andere Editors, Bazart en Compact Disk Dummies kwamen al een set spelen op De Warmste week. Bijna elke keer met een vol plein én wachtrijen tot gevolg. Op het Nelson Mandelaplein kunnen immers maar 7.000 mensen staan, dan wordt alles afgesloten voor de veiligheid. Ook voor de voorlaatste dag van De Warmste Week pakt Studio Brussel groots uit. De Belgische rockband Black Box Revelation won al vijf MIA's en vulde al zowat elke grote zaal in België. Er wordt dan ook erg veel volk verwacht voor hun optreden. Op tijd komen is en blijft dus de boodschap. Voor wie er geraakt is het optreden volledig gratis.(AN)