Baúl en Baele schitteren in Tegen de Sterren op Live

Guga Baúl als Bartel Van Riet. (Foto VTM) © Tegen de Sterren Op Live
Redactie KW

In het tweede deel van Tegen de Sterren op Live krijgen we een opvallende hoofdrol voor Walter Baele als Herman Van Rompuy en Guga Baúl als Jan Becaus én Bartel Van Riet.

Geen tickets kunnen scoren voor de uitverkochte Tegen de Sterren Op Live-shows in de Lotto Arena enkele maanden terug? Geen nood: vanavond zendt VTM het tweede deel van de liveshow uit, goed voor flink wat nationale en internationale stand-ups, speeches en muzikale intermezzo’s.

Ook Herman Van Rompuy (Walter Baele) is van de partij want hij werd in de VIP-room van de Lotto Arena uitgenodigd om de show bij te wonen. In zijn beste Engels werpt hij een blik op de culinaire verwennerijen die hij er achter de kiezen stak. In Het Journaal schakelt Jan Becaus (Guga Baúl) live over naar Washington om Greet De Keyser (Walter Baele) aan het woord te krijgen over het bezoek van haar idool Barack Obama aan België.

Guga mag dan overigens nog eens uitpakken, letterlijk én figuurlijk, want hij kruipt ook in de huid van Bartel Van Riet, de favoriete hovenier van de vrouwelijke aanwezigen in de zaal. En Bartel heeft het ontzéttend warm, zo onder die spotlights.

Willem Vermandere (Ivan Pecnik) en zijn Aldegonde (Tine Embrechts) vergasten de kijkers op een streepje muziek, op hun eigen West-Vlaamse manier, maar hun feestje wordt verpest door Miley Cyrus (Ella Leyers) die vindt dat er nog wat extra leven in de brouwerij mag komen. En daar horen uiteraard een discobal en een flink potje twerken bij.

Het tweede deel is meteen ook het laatste deel. De (West-Vlaamse) fans hoeven echter niet te treuren, want een deel van hen is komende zomer ook te zien aan onze kust voor een nieuwe (en korte) editie van Tien om te Zien. Specifieke locatie en data zijn nog niet bekend.

Tegen de Sterren op Live, op maandag 2 juni om 21.45 uur op VTM.