Over een kleine twee weken, op dinsdag 21 mei, mag Arno Hintjens zeventig kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen, wat - voor iedereen - een behoorlijke effort is. Het bereiken van die symbolische leeftijd viert Le Plus Beau die avond in zijn geboortestad Oostende met een uitverkocht optreden in het Kursaal. Ook de dag erop speelt hij live in deze venue. Voor dit concert zijn trouwens nog tickets beschikbaar.

Ook al stapt Arno binnenkort op tram zeven, muziek en toeren, blijft zijn lang leven. Drie jaar na zijn vorige album 'Human Incognito' plant hij de release van een opvolger. Die nieuwe cd zal in september verschijnen. Vandaag laat hij alvast een eerste nummer los. 'Ostende Bonsoir' is een traag, van melancholie doortrokken nummer - net geen tegelspeler - dat een hommage is aan de Stad aan Zee, waar Hintjens zijn hart aan verpand heeft.

(SVV)

Over een kleine twee weken, op dinsdag 21 mei, mag Arno Hintjens zeventig kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen, wat - voor iedereen - een behoorlijke effort is. Het bereiken van die symbolische leeftijd viert Le Plus Beau die avond in zijn geboortestad Oostende met een uitverkocht optreden in het Kursaal. Ook de dag erop speelt hij live in deze venue. Voor dit concert zijn trouwens nog tickets beschikbaar.Ook al stapt Arno binnenkort op tram zeven, muziek en toeren, blijft zijn lang leven. Drie jaar na zijn vorige album 'Human Incognito' plant hij de release van een opvolger. Die nieuwe cd zal in september verschijnen. Vandaag laat hij alvast een eerste nummer los. 'Ostende Bonsoir' is een traag, van melancholie doortrokken nummer - net geen tegelspeler - dat een hommage is aan de Stad aan Zee, waar Hintjens zijn hart aan verpand heeft.(SVV)