Arno mee op affiche Brussels Summer Festival

© belga
Redactie KW

Het Brussels Summer Festival heeft vandaag zeven nieuwe namen bekendgemaakt. Het gaat onder anderen om Arno, die op zaterdag 22 augustus op het Paleizenplein in Brussel te bewonderen zal zijn.

Arno bracht vorig jaar naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag het album ‘Santeboutique’ uit. Begin februari raakte bekend dat de zanger uit Oostende sinds november aan pancreaskanker lijdt, waardoor hij een deel van zijn Santeboutique-tournee in Nederland, Frankrijk en Zwitserland uitstelde. In januari speelde hij nog drie uitverkochte zalen plat in de Ancienne Belgique en kreeg hij nog een Lifetime Achievement Award op de MIA’s.

Naast Arno voegde de organisatie van het Brussels Summer Festival nog zes andere artiesten toe aan de affiche. Het gaat om La Roux, SX, Salut c’est Cool, Swing, Claire Laffut en Scylla. Het Brussels Summer Festival vindt plaats vanaf woensdag 19 augustus tot en met zondag 23 augustus in het centrum van de hoofdstad. De headliners Lomepal, Balthazar, Morcheeba en Therapie Taxi waren eerder al aangekondigd.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier