Arno en Piet Goddaer te zien in bioscoop (maar niet in dezelfde film)

Redactie KW

Nadat Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal vorige week zijn acteerdebuut maakte in Bevergem, lijken nog wel meer collega’s de stap te zetten.

Meer nog, waar Cappelle zich nog beperkte tot het kleine scherm, gaan Piet ‘Ozark Henry’ Goddaer en Arno resoluut voor het witte doek.

Voor Arno is dat geen filmdebuut. Hij was eerder als zichzelf te zien in enkele titels, onder meer in Camping Cosmos, en speelde ook al mee in enkele kortfilms en televisiefilms. Dit keer speelt hij Alain in Préjudice, een familiekroniek van Antoine Cuypers.

>> Bekijk de trailer :

https://www.youtube.com/watch?v=dI5JzcWx4Bk

En ook Piet Goddaer waagt de sprong naar het witte doek. De frontman van Ozark Henry, die in Oostduinkerke woont, zal meespelen in Gutterdämmerung, bekend als de ‘luidste stomme film’ ooit. De film wordt begeleid door snoeiharde gitaren, zo vertelde hij aan Studio Brussel. Ozark Henry speelt in de film naast muziekiconen als Josh Homme, Lemmy, Iggy Pop, Jesse Hughes en Grace Jones. “Zelf zal ik vooral veel scènes hebben met Henry Rollins, ik speel zijn slaafje eigenlijk”, aldus Piet.

(FV)