Ardooise Perskring wil Michèle Cuvelier in de Walk of Fame

Michèle Cuvelier presenteert dit jaar mee De Warmste Week. © Foto Facebook
Redactie KW

De Ardooise perskring stelt aan het gemeentebestuur voor om Michèle Cuvelier een plaats te geven in de Walk of Fame. Zij was in het afgelopen jaar prominent aanwezig in de pers.

De perskring heeft om die reden aan het gemeentebestuur voorgesteld om haar op te nemen in de ‘Walk of Fame’, de rij van erestenen op het Marktplein. ‘Dit is een uitstekende gelegenheid om de Walk of Fame letterlijk en figuurlijk van onder het stof te halen. Nu zijn er stenen ter ere van Filip Vanhaecke, Veerle Dejaeghere, Mathias Sercu, Laura Lynn en Marc Degryse“, zegt Jan D’haene van de perskring.

Waarom zou Michèle Cuvelier in dat rijtje thuishoren? “Als ex-Ardooise deed ze van zich spreken tijdens De Slimste Mens waar ze de hoogste score ooit behaalde en schittert in de finale. Ze wordt ook een van de drie presentatoren van De Warmste Week op Studio Brussel. Met onze voordracht van Michèle geven wij ook een bemoedigend knipoogje aan de vele Ardooienaren en Koolskampnaren die een initiatief nemen voor deze Warmste Week of een initiatief steunen“, aldus Jan D’haene.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier