Ardooise Michèle Cuvelier verpulvert record in De Slimste Mens Ter Wereld

Michèle Cuvelier heeft sinds deze week het record op haar naam! © Foto Facebook
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De Ardooise Michèle Cuvelier heeft donderdagavond een recordaantal seconden gesprokkeld in De Slimste Mens Ter Wereld. Met het ene na het goede antwoord haalde ze maar liefst 596 seconden.

Haar collega Linde Merckpoel, die het ook al erg goed deed, had haar het belang van de foto- en filmpjesronde benadrukt. Een raad die de Ardooise Michèle Cuvelier (26) niet in de wind sloeg. Tijdens haar filmpje haalde ze alle vijf seconden en bij de collega’s pikte ze ook nog eens 90 seconden. In totaal sprokkelde ze zo 596 seconden. Dat zijn 40 seconden meer dan Gilles Van Bouwel.

Voor Michèle was het haar tweede aflevering, ze haalde het van Julie Colpaert (uit Izegem, toch ook al zeven afleveringen bezig) en snookerkampioen Luca Brecel.

Michèle Cuvelier groeide op in Ardooie, waar haar familie nu nog steeds woont. Momenteel woont ze in het Brusselse, maar ze komt nog graag terug naar West-Vlaanderen. Ze is presentatrice bij Studio Brussel, waar ze het programma Zender presenteert.

Vorig jaar hadden we nog een groot interview met haar in onze extra editie, met Michèle bij haar thuis in Ardooie in het bijhorend filmpje!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier