Ann Vansteenkiste zet thee in Hotel M

© © BMUSS
Redactie KW

Marcel Vanthilt blikt in Hotel M vanavond al vooruit op de wedstrijd van de Rode Duivels morgen en krijgt twee West-Vlaamse gasten op bezoek, waaronder theesommelier Ann Vansteenkiste.

Presentator Sam De Bruyn danst op 17 juni met de Duivels dankzij Studio Brussel. Zij organiseren een heus WK-feest met Dance with the Devils. Daarnaast maakt Sam zich ook op voor Studio Ibiza. Daarover komt hij praten bij Marcel Vanthilt op het Stationsplein in Roeselare.

Verder schuift ook William Boeva aan tafel. De grootste kleine comedymeneer heeft het jaar van zijn leven achter de rug. Zijn show Megalomaan liep als een trein en op 20 juni speelt hij de laatste voorstelling van dit seizoen. Hij mag dan wel een volbloed Antwerpenaar zijn, toch ligt zijn roots in West-Vlaanderen, meerbepaald Oostduinkerke. Ann Vansteenkiste is dan weer een West-Vlaamse pur sang. Zij staat al jaar en dag bekend als gerenommeerde theesommelier. De Rumbeekse is al jaren gepassioneerd door thee en levert zelfs aan huis bij topchefs zoals Sergio Herman. Haar eerste boek De Stille Kracht van Thee was een succes en nu is het tijd voor een tweede: Zelfgeplukt. Ann komt er vertellen over het belang van thee en hoe we zelf thee kunnen maken, welke planten je kan gebruiken en hoe je ze moet drogen. Het boek is overigens uitgegeven bij Davidsfonds.

Muziek vanavond is er van Zulemax, een Belgische internationale salsaband van twaalf vrouwen, zes nationaliteiten en ze brengen Cantando.

Hotel M, op maandag 16 juni om 20.20 uur op Eén.