Alcatraz organiseert metalfeest op Kortrijk Weide

Spoil Engine. © gf
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Met Sound Of Noise maken ook de organisatoren van Metalfestival Alcatraz handig gebruik van het eerste coronaproof evenementenplein in ons land. Op 10 oktober nodigen ze drie metalbands uit voor een exclusief feestje op Kortrijk Weide. Op het programma staan: Dyscordia, Spoil Engine en Evil Invaders

Deze zomer werd er voor het eerst in meer dan tien jaar niet geheadbanged in Kortrijk. Metalfestival Alcatraz, dat traditioneel in augustus op het programma staat, kon niet doorgaan. Maar dat gemis wil de organisatie nu goed maken.

“Speciale tijden vragen om speciale initiatieven. Stad Kortrijk biedt organisatoren met Depart XXL sinds kort een unieke kans om opnieuw “grootschalig” te organiseren”, aldus de organisatoren.

“Sound Of Noice biedt meteen het summum van wat België te bieden heeft binnen het genre. We rekenen met de komst van lokale metalhelden Dyscordia, groove metalfenomeen Spoil Engine en onze speed metalvrienden van Evil Invaders op een unieke reeks optredens. Dat de honger naar een podium ook groot is bij de bands hoeft geen uitleg. Mis dit exclusieve feestje dus niet!”

De online ticketverkoop start op vrijdag 25 september om 12 uur. Sound of Noise opent op zaterdag 10 oktober om 17.00 uur de deuren op Depart XXL. De optredens vatten om 18.00 uur aan. Het einde is omstreeks 22.00 uur voorzien.

Alcatraz Music geeft via sociale media ook gratis tickets weg voor een bubbel van vijf personen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier