Albatros doet komend weekend weer haar ‘Ding’ in De Wonderwijzer

Het Lauwse toneelgezelschap Albatros brengt komend weekend 'Ding' in De Wonderwijzer. Regisseur Jan Vanaudenaerde zit onderaan uiterst rechts. © WO
Redactie KW

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondagmiddag 3 november brengt het Lauwse toneelgezelschap Albatros de komedie ‘Ding’ van Tom Dupont op de planken. Dit doen ze gewoontegetrouw in de sportzaal van de gemeentelijke basisschool De Wonderwijzer in Lauwe.

Het nieuwe theaterstuk Ding geschreven door Tom Dupont, is een komedie waarin vooral een hond een belangrijke rol speelt. Regisseur Jan Vanaudenaerde kan beroep doen op een vijftienkoppige cast. Op de planken staan Ingrid Mullebrouck, Stefaan Vanbiervliet, Emmanuel Lowagie, Gudrun Deneckere, Chantal Tanghe, Joris Van Hee, Jolien Gemeyere, Luc Stock, Karin Vuylsteke, Robin Six, Hannelore Verschaeve, Sabine Geldhof, Fien Roose, Sarah Deschuymere en Dennis Serpentier.

De première is voor vrijdag 1 november om 20 uur. Op zaterdagavond 2 november, ook om 20 uur, wordt het stuk opnieuw opgevoerd. De laatste voorstelling is voor zondagvoormiddag 3 november om 11 uur. Kaarten voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag kosten 8 euro aan de deur, op zondag betaal je 9 euro maar krijg je voor het begin wel een aperitief aangeboden. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier