Die eer viel te beurt aan Yves Vangorp van het mannenkoor Animato uit Turnhout. Uit de handen van Kurt Himpe schepen van Musea kreeg hij een lekker pittig geschenk. Het koor was in Izegem voor een concert met het Izegemse mannenkoor de Kerels en maakte van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan Eperon D'Or. Dirigent Wim Berteloot van de kerels en dirigent en Els Germonpré van Animato studeerden samen aan het conservatorium in Gent en bleven contact houden. Dit contact resulteert dit en volgend jaar in een dubbelconcert in Izegem en Turnhout.

Schepen Kurt Himpe had het over een succesverhaal. "Met 60.000 bezoekers in anderhalf jaar tijd kunnen we echt wel van een succesverhaal spreken", aldus de schepen.

(CLY)

Die eer viel te beurt aan Yves Vangorp van het mannenkoor Animato uit Turnhout. Uit de handen van Kurt Himpe schepen van Musea kreeg hij een lekker pittig geschenk. Het koor was in Izegem voor een concert met het Izegemse mannenkoor de Kerels en maakte van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan Eperon D'Or. Dirigent Wim Berteloot van de kerels en dirigent en Els Germonpré van Animato studeerden samen aan het conservatorium in Gent en bleven contact houden. Dit contact resulteert dit en volgend jaar in een dubbelconcert in Izegem en Turnhout.Schepen Kurt Himpe had het over een succesverhaal. "Met 60.000 bezoekers in anderhalf jaar tijd kunnen we echt wel van een succesverhaal spreken", aldus de schepen. (CLY)