De initiatiefnemers omschrijven Bos! Festival als een fijn, eerlijk, kindvriendelijk, no-nonsense alternatief voor de grote zomerfestivals. "We programmeren 20 muzikale acts, van elektronica tot klassiek, dus een échte mix aan genres", klinkt het bij de Kortrijkse concert- en festivalorganisatie Wilde Westen. "We nemen je mee op een mystieke trip van licht naar donker, midden in het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem."

Dit gebeurt met behoorlijk wat West-Vlaamse inbreng. Meest in het oog springende naam is Absynthe Minded, de band rond uitgeweken Vichtenaar Bert Ostyn. Op dit kleinschalig festival speelt het vijftal unplugged. Het is voorlopig het enige zomerfestival dat op de Facebookpagina van Absynthe Minded terug te vinden is.

Ook (David) Poltrock werd geboekt. Eerder dit jaar won de uitgeweken Poperingenaar een MIA in de categorie 'Beste Muzikant'. De organisatoren recruteerden ook Mooneye. De vijfkoppige band rond songschrijver Michiel Libberecht met stamplaats Zwevegem was eerder dit jaar één van de drie winnaars was van 'De Nieuwe Lichting', de talentenjacht van Studio Brussel.

Op Bos! Festival mag Pol Isaac, de Kortrijkse geluidskunstenaar die samen met Piet Goddaer aan de basis stond van Ozark Henry, in het provinciedomein Bergelen een klanktapijt leggen. "Bij dit bijzondere project met een mix van muziek, beeldende kunst en poëzie gaat Siel Verhanneman poëzie voordragen, Larissa Viaene zorgt voor live-illustraties en Thomas Delbeke doet aan video mapping en zorgt hierbij voor eigen animaties", klinkt het nog bij Wilde Westen.

Voor de volledige line-up van Bos! Festival verwijzen we naar www.bosfestival.be.

De initiatiefnemers omschrijven Bos! Festival als een fijn, eerlijk, kindvriendelijk, no-nonsense alternatief voor de grote zomerfestivals. "We programmeren 20 muzikale acts, van elektronica tot klassiek, dus een échte mix aan genres", klinkt het bij de Kortrijkse concert- en festivalorganisatie Wilde Westen. "We nemen je mee op een mystieke trip van licht naar donker, midden in het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem."Dit gebeurt met behoorlijk wat West-Vlaamse inbreng. Meest in het oog springende naam is Absynthe Minded, de band rond uitgeweken Vichtenaar Bert Ostyn. Op dit kleinschalig festival speelt het vijftal unplugged. Het is voorlopig het enige zomerfestival dat op de Facebookpagina van Absynthe Minded terug te vinden is.Ook (David) Poltrock werd geboekt. Eerder dit jaar won de uitgeweken Poperingenaar een MIA in de categorie 'Beste Muzikant'. De organisatoren recruteerden ook Mooneye. De vijfkoppige band rond songschrijver Michiel Libberecht met stamplaats Zwevegem was eerder dit jaar één van de drie winnaars was van 'De Nieuwe Lichting', de talentenjacht van Studio Brussel.Op Bos! Festival mag Pol Isaac, de Kortrijkse geluidskunstenaar die samen met Piet Goddaer aan de basis stond van Ozark Henry, in het provinciedomein Bergelen een klanktapijt leggen. "Bij dit bijzondere project met een mix van muziek, beeldende kunst en poëzie gaat Siel Verhanneman poëzie voordragen, Larissa Viaene zorgt voor live-illustraties en Thomas Delbeke doet aan video mapping en zorgt hierbij voor eigen animaties", klinkt het nog bij Wilde Westen.