De plaat zal 'Leaving in Style' heten en wordt omschreven als het ultieme muzikale legaat van Wouter. De acht bandleden van Texas Café leggen er momenteel de laatste hand aan. Zij hopen natuurlijk dat het album effectief in productie kan gaan en richten zich daarbij tot hun vrienden, kennissen en andere muziekliefhebbers.

Opbrengst naar AZ Groeninge

"Sowieso wordt dit een exclusief naslagwerk, in een beperkte oplage van 300 stuks. Van zodra er 100 vinylplaten in voorverkoop verkocht zijn, is de release gegarandeerd. Bestellen is dus de boodschap!", aldus Wouter, die dit voorjaar te horen kreeg dat zijn longkanker was uitgezaaid en hij ongeneeslijk ziek is.

Wouter Droesbeke., gf
Wouter Droesbeke. © gf

Je kan jouw exemplaar van 'Leaving in Style' nu al reserveren door 40 euro te storten op rekeningnummer BE11.7360.7766.6348. Een warm geschenk voor jezelf of voor wie je liefhebt in deze donkere dagen. Het is namelijk Wouters uitdrukkelijke wens dat de opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het AZ Groeninge Kortrijk.

De geboorte van een eerste singel!

Geplaatst door Texas Caf? op Woensdag 12 augustus 2020

De plaat zal 'Leaving in Style' heten en wordt omschreven als het ultieme muzikale legaat van Wouter. De acht bandleden van Texas Café leggen er momenteel de laatste hand aan. Zij hopen natuurlijk dat het album effectief in productie kan gaan en richten zich daarbij tot hun vrienden, kennissen en andere muziekliefhebbers."Sowieso wordt dit een exclusief naslagwerk, in een beperkte oplage van 300 stuks. Van zodra er 100 vinylplaten in voorverkoop verkocht zijn, is de release gegarandeerd. Bestellen is dus de boodschap!", aldus Wouter, die dit voorjaar te horen kreeg dat zijn longkanker was uitgezaaid en hij ongeneeslijk ziek is.Je kan jouw exemplaar van 'Leaving in Style' nu al reserveren door 40 euro te storten op rekeningnummer BE11.7360.7766.6348. Een warm geschenk voor jezelf of voor wie je liefhebt in deze donkere dagen. Het is namelijk Wouters uitdrukkelijke wens dat de opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het AZ Groeninge Kortrijk.