Vanaf 13 juni komt de film in België en Luxemburg in de zalen onder de titel 'Troisièmes noces'.

De filmcarrière van Eric Kabongo kent zo een sterk vervolg. Na een eerste rol in de Ketnet-serie D5R speelde hij mee in 'Black' van Adil El Arbi & Bilall Falah en maakte hij faam als muzikant Krazy-E. Nadien speelde hij in de bekroonde documentaire 'What about Eric', op Docville verkozen tot Beste Belgische Documentaire en bekroond met de Ensor voor de Beste Documentaire op het Film Fest Oostende. In 2016-2017 verwierf hij ook internationaal faam. De Duitse blockbuster 'Willkommen bei den Hartmanns' leverde hem een Bambi-award op voor Best Comedy alsook een nominatie voor 'Best Actor' op de Berlinale.

Nu speelt de Congolese Belg, afkomstig uit Waregem nu woonachtig in Vichte, dus een nieuwe rol in de Franstalige verfilming van Tom Lanoyes 'Het Derde Huwelijk'", geregisseerd door David Lambert en met, naast Kabongo, ook Bouli Lanners en Rachel Mwanza.

Martin (Bouli Lanners) is een homoseksuele weduwnaar van in de vijftig en gaat in op het aanbod om een schijnhuwelijk aan te gaan met de twintigjarige Congolese Tamara (Rachel Mwanza). Echter verschijnt plots Philippe (Eric Kabongo) ten tonele, de broer van Tamara, die roet in het eten gooit en een geheim verzwijgt voor Martin.