Acht concerten en filmvoorstellingen fleuren de zomer in Lo-Reninge op

Marino Punk mag op donderdag 9 juli 'Dé Zomer van Lo-Reninge' openen. © GF
Redactie KW

De stad Lo-Reninge, de dienst Toerisme en tal van verenigingen willen met ‘Dé Zomer van Lo-Reninge’ de inwoners laten genieten van de herwonnen vrijheid na de voorbije moeilijke coronamaanden. Elke donderdagavond is er in een andere deelgemeente een optreden of filmvoorstelling.

“Op deze symbolische manier wil Lo-Reninge de veerkracht en de inzet belonen die allen hebben getoond en genieten van de herwonnen vrijheid“, zegt Geert Gombeir namens VVV Lo-Reninge. “In iedere deelgemeente worden deze zomer twee gratis activiteiten georganiseerd: een film en een optreden. Die vinden telkens op donderdagavond plaats.”

Marino Punk en De Toape Geraapte bijten op donderdag 9 juli de spits af in café Bij De Witten op de wijk Fintele in Pollinkhove. De komende weken staan voorts nog op het programma: Astrid & Sofie met daarna de film ‘Kampioenen 4’ op 16 juli in Convent 2.0 in Reninge, The Rainbows met onder andere Johnny Clarysse op 23 juli in Den Engel in Lo.

Coronamaatregelen

Dries Essers met daarna een film op 30 juli in ‘t Hooiland in Noordschote, Datswingdt & Veel Fokkersvreugde op 6 augustus in de Pypegale in Reninge, Meneer J & Meester D. met daarna een film op 13 augustus in De Hooipiete in Pollinkhove, 2 the Limits & Son Saucisses op 20 augustus in ‘t Hooiland in Noordschote. Tot slot: Franky Pluym met daarna een film op 27 augustus op het Vateplein in Lo.

“We vragen het publiek wel om rekening te houden met de huidige coronamaatregelen zodat alles veilig kan verlopen”, besluit Geert Gombeir. Alle voorstellingen zijn gratis. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. De optredens starten telkens om 20.00 uur. Vooraf inschrijven is wel verplicht en dat voor elk evenement. Dat kan via www.facebook.be/vvvlo-reninge. Meer info: 058 28 91 66 of info@lauka.be.

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier