Aaron Crow heeft zijn roots in Ruiselede en woont in de Brugse regio, al is hij zelden thuis. Hij is regelmatig weken, soms maanden in het buitenland om er shows te doen. "De momenten dat ik weer thuis ben, dienen om nieuwe acts te creëren, muziek te componeren, kostuums te ontwerpen en uiteraard om te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen", zei Aaron, die van opleiding leraar is, vorig jaar in Krant van West-Vlaanderen.

Tot voor enkele jaren combineerde hij zijn podiumactiviteiten met zijn job als opvoeder en later als campusverantwoordelijke in De Zande in Ruiselede. Maar op een gegeven ogenblik kon hij beide zaken niet langer combineren en moest hij een keuze maken.

Britain's Got Talent

In 2003 creëerde Aaron een blinddoekact. Zijn harde werk werd uiteindelijk beloond met een eerste plaats op het enige erkende wereldkampioenschap magie dat driejaarlijks wordt gehouden. Nog voor de uitslag bekend was, kreeg hij al aanbiedingen voor shows in Las Vegas en Parijs.

In 2013 nam Aaron deel aan Britain's Got Talent, waar hij met zijn acts tonnen lof kreeg. Zijn Illusionists-verhaal startte later in datzelfde jaar toen de producers zijn act selecteerden uit meer dan 3.000 inzendingen. Sindsdien reist de West-Vlaming met dit select gezelschap de wereld rond.

Of Aaron Crow doorstoot in America's Got Talent, komen we dinsdag te weten.