Zware straf voor snuivende broers en taxichauffeurs uit Brugge

Redactie KW

De Brugse broers Steven (39) en Serge (43) C. zijn in de rechtbank zwaar gestraft voor cocaïnebezit.

De jongste van de twee werd ook schuldig bevonden aan cocaïnehandel. De twee zijn aan de slag bij een Brugs taxibedrijf en liepen in de nacht van 16 op 17 februari vorig jaar tegen de lamp toen ze met hun privéwagen geparkeerd stonden langs de Kortrijksestraat in Oostkamp. De politie voerde een controle en trof in hun wagen enkele zakjes cocaïne aan. Ze hadden ook cocaïne gesnoven.

Steven C. kreeg een jaar voorwaardelijke celstraf. De rechter liet ook 12.000 euro winsten én zijn BMW verbeurd verklaren. Zijn oudere broer kreeg negen maanden voorwaardelijke celstraf. Serge C., die door zijn vele veroordelingen in de politierechtbank zijn licentie kwijtspeelde, houdt zich tegenwoordig enkel nog bezig met het onderhoud van de wagens in de garage. Hij had vroeger de gewoonte om een paar lijntjes te snuiven alvorens in zijn taxi te stappen. Steven C. werkt nog steeds als chauffeur, maar dan enkel overdag. “Hij gebruikte echter nooit tijdens zijn dienst”, garandeert zijn advocaat Joris Van Maele.

(AF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten