Intussen heeft de politie drie verdachten opgepakt die bij de roof woensdagavond in een vermeend drugspand in Kortrijk. De feiten speelden zich af iets voor negen uur. Vier mensen belden aan bij de woning in de Overleiestraat waar een man en zijn vriendin wonen. Ze drongen het huis binnen en er ontstond een schermutseling. Daarbij werd het slachtoffer in het hoofd gestoken met een mes. De daders zouden een som geld en een voorraad drugs hebben meegenomen.

De man liep de daders nog bloedend achterna, maar moest uiteindelijk met zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een van de overvallers verloor zijn identiteitskaart tijdens de schermutseling. Daardoor kwam de politie de daders snel op het spoor. Het parket van Kortrijk kan, in het belang van het onderzoek, geen commentaar geven.

Intussen heeft de politie drie verdachten opgepakt die bij de roof woensdagavond in een vermeend drugspand in Kortrijk. De feiten speelden zich af iets voor negen uur. Vier mensen belden aan bij de woning in de Overleiestraat waar een man en zijn vriendin wonen. Ze drongen het huis binnen en er ontstond een schermutseling. Daarbij werd het slachtoffer in het hoofd gestoken met een mes. De daders zouden een som geld en een voorraad drugs hebben meegenomen. De man liep de daders nog bloedend achterna, maar moest uiteindelijk met zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.Een van de overvallers verloor zijn identiteitskaart tijdens de schermutseling. Daardoor kwam de politie de daders snel op het spoor. Het parket van Kortrijk kan, in het belang van het onderzoek, geen commentaar geven.