Cedric V. en zijn vriendin verbouwen momenteel een woning aan de Molenstraat in Boezinge. De vader van V., Ghislain, is zelfstandig aannemer in Elverdinge. Aangezien het bouwverlof is, had hij wat tijd om zijn zoon te helpen. Maar tijdens de werken aan het huis liep het plots fout. De zoon zou zijn vader hebben aangevallen en die kreeg naar verluidt verschillende messteken en overleed ter plaatse.

Wat de zoon zou hebben bezield, zal het onderzoek moeten uitwijzen. Buren zeggen dat ze geen ruzie hebben gehoord. Maar door de hitte was er ook weinig volk buiten. Wel zou de relatie tussen vader en zoon al een tijdje vertroebeld zijn, aldus een buurman van de ouders.

De vriendin van Cedric V. werd door de politie verhoord. De man werd opgepakt en naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij helemaal over zijn toeren was. Hij verschijnt normaal vrijdag voor de onderzoeksrechter.

(TP)

Cedric V. en zijn vriendin verbouwen momenteel een woning aan de Molenstraat in Boezinge. De vader van V., Ghislain, is zelfstandig aannemer in Elverdinge. Aangezien het bouwverlof is, had hij wat tijd om zijn zoon te helpen. Maar tijdens de werken aan het huis liep het plots fout. De zoon zou zijn vader hebben aangevallen en die kreeg naar verluidt verschillende messteken en overleed ter plaatse.Wat de zoon zou hebben bezield, zal het onderzoek moeten uitwijzen. Buren zeggen dat ze geen ruzie hebben gehoord. Maar door de hitte was er ook weinig volk buiten. Wel zou de relatie tussen vader en zoon al een tijdje vertroebeld zijn, aldus een buurman van de ouders.De vriendin van Cedric V. werd door de politie verhoord. De man werd opgepakt en naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij helemaal over zijn toeren was. Hij verschijnt normaal vrijdag voor de onderzoeksrechter. (TP)